Kinderen
Spelenderwijs kinderen motiveren.

Iris Daems diëtistenpraktijk motiveert kinderen spelenderwijs om zelf te kiezen voor goed en gezond eten. De betrokkenheid van ouders hierbij is van groot belang. U krijgt niet alleen adviezen over voeding, maar ook over leefstijl. Het is niet moeilijk of ingewikkeld, en makkelijk in te passen in uw dagelijks leven. Er zijn verschillende handige folders voor ouders, waarvan de informatie aansluit bij de leeftijd van de kinderen. Elk kind verdient een vrolijke jeugd en een gezonde toekomst. Als overgewicht dit in de weg staat, help ik u graag als coach. Samen komen we er echt wel uit. 

Een kind vol zelfvertrouwen

De methode  is ook sterk in het opbouwen of hervinden van het zelfvertrouwen. Het kind krijgt af en toe kleine opdrachtjes. Zo leert het kind met bepaalde situaties om te gaan.  Uw kind zal positief verbaasd zijn over zijn eigen kunnen! 

Intensieve begeleiding

Voor een goede en volledige begeleiding en het voorkomen van terugval is er een intensieve individuele begeleiding gedurende de eerste 6 maanden. In de eerste maand zijn de bezoeken wekelijks.

Deze bezoeken worden stapsgewijs afgebouwd tot elk kwartaal een controlebezoek gedurende de groeiperiode van het kind.

Interesse?

Wacht niet langer, zet nu de stap naar je nieuwe leven!