BEDRIJFSGEGEVENS

Iris Daems diëtistenpraktijk
Vekestraat 59, 1982 Elewijt
België

Telefoon: 0486 27 81 10
Email : iris@irisdaems.be

RIZIV 5- 60112-63-701
Ondernemingsnummer 0665767121
Rekeningnummer BE40 7390 2008 5263
IBAN code : KREDBEBB
Bank : KBC

ALGEMENE VOORWAARDEN

  • Alle prijzen zijn uitgedrukt in euro, inclusief B.T.W en accijnzen. De prijzen die staan vermeld op datum van de bestelling, zijn van toepassing.
  • Alle bestellingen worden verzonden vanuit ons hoofdkantoor, en dit gebeurt in principe uiterlijk binnen een termijn van zeven (7) werkdagen na ontvangst van de betaling. Een vertraging in de levering, ongeacht de oorzaak, geeft in geen enkel geval recht op enige schadevergoeding.
  • Leverkosten worden berekend op basis van het leveradres, en worden expliciet meegedeeld alvorens u tot de aankoop overgaat.
  • Inschrijvingen voor de workshops zijn definitief na betaling. U kan iemand anders in uw plaats laten komen indien u onverwacht niet kan deelnemen.
  • De betalingsprovider voor de webshop Iris Daems diëtistenpraktijk is Mollie B.V. Keizersgracht 126, 1015 CW Amsterdam, the Netherlands.

BEDENKTIJD

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen iris@irisdaems.be.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

RETOURVOORWAARDEN

Is er onverhoopt iets mis met je bestelling, dan kan je binnen de 14 dagen je bestelling herroepen en ons het pakket terugbezorgen op eigen kosten.

In het geval van een beschadiging  of andere zichtbare gebreken aan het product, dient u dit onmiddellijk bij de levering te vermelden. Indien niet moeten wij er van uitgaan dat u de goederen als dusdanig geaccepteerd hebt.

Neem contact met ons via het contactformulier en we begeleiden je graag door het retourproces. Opgelet, een geopende producten kunnen niet geretourneerd worden. Na herontvangst controleren we de ontvangen goederen en storten we het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug op de rekening waarmee de bestelling betaald werd.


 

Interesse?

Wacht niet langer, zet nu de stap naar je nieuwe leven!