Auberginelasagne

Terug naar het overzichtBericht gepubliceerd op 10 januari 2024 - 19:49
Gepubliceerd in: Dinner

Voor 2 personen

2 aubergines🍆🍆

  • 10 wortelen
  • 1 courgette
  • 1 fles passata 700 ml
  • 1 rode ui
  • 2 tenen knoflook
  • Pezo en Italiaans kruiden
  • 75 g harde kaas Nazareth
  • 125 g Mozzarella mini bolletjes
  • 100 g baconreepjes

EASY PEASY

  • Overheerlijke 🍆auberginelasagne met 2 soorten kaas🧀
  • Bak ui en look aan in pan, voeg baconreepjes toe, daarna wortel en courgette .
  • Overgiet met passata, afkruiden.
  • Laat alles 30 min sudderen.
  • Neem een schaal doe daar een laag saus in leg er aubergine op kruid met pezo en doe er de helft van harde kaas op.
  • Herhaal en doe op bovenste laag de mozarellakaas.
  • Zet alles 25min in oven op 170 graden.
  • Serveer eventueel met een fris slaatje.

GEZINSTIP : wissel eventueel 1 laag aubergine af met 1 laag lasagnebladen

Wil jj meer inspiratie? Volg mijn instagrampagina.

Wil jij elke week een volledig weekmenu met makkelijk en snelle recepten? Upgrade je eten en je leven met de inspirerende weekmenu's van Iris Daems diëtitenpraktijk

Interesse?

Wacht niet langer, zet nu de stap naar je nieuwe leven!