HALVE AVOCADO GEVULD MET GARNAALSLA

Terug naar het overzichtBericht gepubliceerd op 20 januari 2020 - 20:27
Gepubliceerd in: Lunch


INGREDIENTEN

  • 1 avocado
  • 200 g garnaal
  • 1 gekookt eitje
  • 1 el mayonaise
  • 150 g bloemkoolroosjes
  • 150 g broccoliroosjes
  • 1 hand kerstomaten
  • 1 geraspte wortel
  • 1/4 komkommer in staafjes
  • gemengde sla
  • 10 druiven

BEREIDING

  1. Meng garnalen met 1 el mayonaise
  2. Kook 1 eitje 8 à 9 min > ik kook meestal enkele eitjes per week en dan heb je er altijd in de frigo liggen.
  3. Stoom bloemkool, broccoliroosjes in je stoomoven of dit kan ook in microgolf (slechts 3 minuten), gewoon bloemkool/broccoli afspoelen en microgolfbestendig potje met deksle zetten en klaar na 3 min.
  4. Hou de steel bij voor in de soep te doen.
  5. Snijd de andere groenten, halveer de avocado en schik alles op je bord.
  6. Het floske bovenop de garnaalsla is van venkel :)

Enjoy en Relax

Lekker  met een (zaden)cracker of (koolhydraatarm)brood

Interesse?

Wacht niet langer, zet nu de stap naar je nieuwe leven!

Haal meer uit onze website dankzij cookies

Onze website maakt gebruik van enkele cookies. Kies zelf hoeveel cookies je wil eten. Werkt de knop niet? Dan maak jij gebruik van een plugin of browser die je belet verder te gaan. Je kan dan even de shield modus uitzetten, alles weigeren, en dan de shield modus weer activeren.

Ik accepteer alle cookies Cookies weigeren Stel uw voorkeuren in