Courgettecake

Terug naar het overzichtBericht gepubliceerd op 10 juni 2018 - 14:00
Gepubliceerd in: Lunch


Ingrediënten

  • 225 gram amandelmeel,
  • 250 gram geraspte courgette,
  • 2 losgeklopte eieren,
  • 80 gram pecorinokaas,
  • 2 theelepels wijnsteenbakpoeder,
  • snuifje zout,
  • verse gehakte rozemarijn. 

Recept

  1. Alles mengen.
  2. Afwerken met zaden naar keuze. Ik heb gekozen voor pompoenpitten en sesamzout.
  3. 50 min bakken in oven op 180 ° C. 

Lekker als tussendoortje of als broodvervanger!

Heb je dit recept gemaakt? Vergeet mij dan niet te taggen @irisdaemsdietistenpraktijk . Alvast bedankt en vooral  ENJOY

 

Interesse?

Wacht niet langer, zet nu de stap naar je nieuwe leven!

Haal meer uit onze website dankzij cookies

Onze website maakt gebruik van enkele cookies. Kies zelf hoeveel cookies je wil eten. Werkt de knop niet? Dan maak jij gebruik van een plugin of browser die je belet verder te gaan. Je kan dan even de shield modus uitzetten, alles weigeren, en dan de shield modus weer activeren.

Ik accepteer alle cookies Cookies weigeren Stel uw voorkeuren in